”Pimmee kävely” – kävelyretki Turun jokirantaan, maaliskuu 2016

Osallistujat – kuusi kuvaaja neljässä autossa- lähtivät suunnitelmien mukaan Harkolta kohti Turkua klo 19. Forum Marinumin parkkipaikalla jalkaudutiin. Jälkijoukko jäi vartioimaan Turun Linnaa siltä varalta että kuu sattuisi tulemaan kuvaukselliseen asemaan, kun taas pääjoukko suuntaisi Aurajoen länsirantaa ylävirtaan päin.

Jälkijoukot saavuttivat pääjoukon Varvintorilla, jossa myös koettiin ensimmäiset tappiot – kolmannes kuvaajavahvuudesta luovutti yön kylmyydelle ja siirtyi talkaisin autojen lämpöön. Loput jatkoivat kohti kaupungin sydäntä, mutta vain muutaman sadan metrin etenemisen jälkeen seuraava kuvaaja kyllästyi kylmeneviin varpaisiin ja päätti seurata aiemmin erkaantunutta osastoa autoille.

Jäljelle jääneet pääsivät suullisen raportin mukaan ainakin Myllysillalle asti, mahdollisesti pidemmällekin. Kuvallinen todistusaineisto kuitenkin puuttuu toistaiseksi, joten päätän raporttini tähän.